Kattens Rejse

Mandagmorgenrant

Det er snevejr igen her til morgen – dejligt 🙂 Verden er stille og hvid og morgentrafikkens tempo er roligere.

Snerydningen på fortove og cykelstier er ikke altid i top, og omend det er trælst kan jeg godt forstå det – som på alt andet skal kommunen sikkert spare og så får de større veje højere prioritet.

Så på sådan en morgen kan det som fodgænger være langt mere bekvemt at spadsere på cykelstien. Det har jeg stor forståelse for, det kan jeg også godt selv finde på hvis den er mere fremkommelig end fortovet. Men hvis man som vedkommende jeg havde nogen vanskeligheder ved at manøvrere udenom her til morgen har klædt sig fornuftigt på til vejrliget, med en stor pelskant om jakkens hætte trukket godt ind om ansigtet til at tage af for vind og sne skal man måske ikke også holde snestilheden ude med høj musik i hovedtelefonerne inde under hætten!

For så kan man hverken se eller høre ret meget omkring sig. Og i hvert fald kan man ikke se de cyklister som kunne tænkes at færdes på cykelstien og som har problemer nok med at manøvrere i det glatte føre uden at skulle snige sig forbi folk som går og sover midt i det hele og hverken kan se en eller høre ens ringeklokke.

Mere opmærksomhed i trafikken! Er det så stort et offer at slukke for lyden når udsynet er begrænset af klædedragten? Så skræmmende eller kedeligt at undvære musikken høre verdens lyde hele de måske 20 minutter det tager at gå på arbejde eller hvor man nu skal hen? Bare en sans åben mod trafikken er alt jeg beder om. I det mindste når man befinder sig steder reserveret andre slags trafikanter end en selv.

Be’ om…?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *