Kattens Rejse

Forklaringen

I dag fandt jeg endelig ud af hvorfor vinteren indtil videre har været så ussel her:



Der er et væld af advarselsskilte alle vegne – når man er blevet advaret kan man ikke så nemt lægge sag an senere – men dette er dog alligevel det stiveste 😉

Som I kan se er der dog alligevel kommet en smule sne – det var en fryd at spadsere ind her til morgen mens den dalede stille.

Her er stien mellem Woodcrest Ave og cykelstien – hvid, jomfruelig og ubetrådt, thi ikke mange amerikanere er oppe og ude på det tidspunkt af morgenen.



Bemærk i øvrigt lyset: Klokken er omkring kvart over syv den 15. december og det er lyst udenfor . Det forvirrer til stadighed mine instinkter og forstærker følelsen af at det ikke rigtig er vinter. Og om bare 6 dage begynder det at gå den anden vej :-/

Cykelstien selv ser om muligt endnu mere lige og lang ud med lidt sne på – man kan godt fornemme at der oprindeligt var jernbane her.



I skal ikke snydes for synet af Cascadilla Gorge med sne. Den er smuk hver morgen og ikke mindst denne. Sammenlign eventuelt med billedet fra i sommers taget samme sted.

Slutteligen er her udsigten fra mit kontorvindue som jeg har nydt mens jeg har siddetog skrevet algoritmikeksamensopgave de sidste par dage:

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *